FIT Klub

Csatlakozz a Fiatal Tehetségek Klubjához!

Ismerd meg a Fiatal Tehetségek Klubját, amit azért hoztunk létre, hogy még több fiatal tapasztalhassa meg a FIT Program kalandokkal, közösségi élményekkel és korosztálynak megfelelő, izgalmas kihívásokkal teli világát!

A programsorozat célja, hogy az érdeklődő ötödik és hatodik évfolyamos diákok számára tehetséggazdagító, kulturális és élményprogramokat nyújtsunk. A változatos programok mellett betekintést nyerhetnek az MCC eFIT rendszerébe is, ahol kiegészítő tudásra tehetnek szert.

A Fiatal Tehetségek Klubjában a diákok részt vehetnek FIT-es oktatók által tartott kurzusokon, külsős helyszínen megvalósuló élményprogramokon vagy helyi szakértők által tartott foglalkozásokon. A Fiatal Tehetségek Klubja a 2023–24-es tanévtől már 22 képzési központban volt elérhető a Kárpát-medencében, Erdélyben hét helyszínen tanulhattak a diákok: Csíkszereda, Kolozsvár, Marosvásárhely, Nagyvárad, Sepsiszentgyörgy, Szatmárnémeti, Székelyudvarhely.

A képzési központokban mindenhol színes paletta várja a fiatalokat. Ezek a kéthetente megszervezett délutáni, háromórás foglalkozások játékos és interaktív módon bővítik a jelenlévők ismereteit. Általában maximum 25 fő a Fiatal Tehetségek Klubja foglalkozásainak befogadóképessége, de ez városonként és foglalkozásonként eltérhet (pl.: nagyobb eseményen akár 30-40 gyermek is részt vehet, illetve bizonyos esetekben 15-20 diák a Klub maximum befogadóképessége).

A Fiatal Tehetségek Klubja néhány foglalkozása az utóbbi időből: Pénzügyi tudatosság, Digitális média, Környezettudatosság és természetvédelem, Rejtélyes építészet, Drámapedagógiai foglalkozás, Természettudományos kísérletek, Matek a művészetben, A robotok és micro:bit-ek világa, A csillagok birodalma, Bioszkaland.

A Fiatal Tehetségek Klubja vár minden olyan általános iskolás diákot, aki délutáni foglalkozáson szívesen ismerkedne meg új témakörökkel, kapcsolatot építene más iskolák diákjaival, szeret játékosan tanulni, és új kihívásokban próbálná ki magát.

A Fiatal Tehetségek Klubja, az MCC által szervezett minden más alkalomhoz hasonlóan, ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, érdeklődés esetén jelentkezzenek az aktuális regisztrációs űrlapon.

Város

FIT Klubos kolléga

E-mail cím

Telefonszám

Csíkszereda

Vitus Tamás   

vitus.tamas@mcc.hu

0746231625

Kolozsvár

Tóth Emese

toth.emese@mcc.hu

0749047242

Marosvásárhely

Gyenes Csenge

gyenes.csenge@mcc.hu

0746189236

Nagyvárad

Éhik Brigitta

ehik.brigitta@mcc.hu

0754054871

Sepsiszentgyörgy

Csáki Barbara

csaki.barbara@mcc.hu

0728629210

Szatmárnémeti

Ármos Eszter

armos.eszter@mcc.hu

0746102672

Székelyudvarhely

Vitus Tamás

vitus.tamas@mcc.hu

0746231625