A Mathias Corvinus Collegium Egyetemi Programja felvételit hirdet a középiskolai tanulmányaikat idén befejező diákok számára. Az MCC biztos pont lehet az első egyetemi év útvesztőjében: sokoldalú, változatos képzést, hasznos tudást ad át, emellett lakhatási lehetőséget is biztosítunk az intézmény kollégiumában – mindezt ingyen!

Mire számíthatsz, ha jelentkezel?

Kiscsoportos és személyre szabott tevékenységeken, inspiráló szakmai beszélgetéseken, interaktív kurzusokon, műhelytevékenységeken és vitákon vehetsz részt. A kurzusokat elismert hazai és külföldi oktatók tartják, és számos nemzetközi tanulmányi lehetőség is adódik.

Az egyéves képzés felkészít további tanulmányaidra és karrierutadra, a hatékony, nyitott és kritikus gondolkodásmód kialakítására, a vitakészség, valamint az írásbeli és szóbeli készségek fejlesztésére. Emellett a szabadidős foglalkozások, közös sportolás, külföldi tanulmányutak által összetartó, pezsgő közösséggé formálódik a csapat.

A juniorképzés után az Egyetemi Program iskolarendszerében folytathatod tanulmányaidat.

Kik és hogyan jelentkezhetnek?

A juniorképzésre azok jelentkezhetnek, akik valamely kolozsvári egyetem nappali tagozatán kívánnak továbbtanulni ősztől.

Először is egy online űrlapot kell kitölteni: ITT

Az előjelentkezést követően, a visszaigazoló e-mailben kapott regisztrációs lapon következik néhány adminisztratív feladat.

A felvételi írásbeli és szóbeli fordulójára a beküldött anyagok alapján továbbjutott hallgatók kerülnek be.

A jelentkezési határideje: 2024. július 19., péntek 23:59

RÉSZLETEK: ITT

A felvételivel kapcsolatos kérdéseket a felveteli@mcc.ro címre várjuk.

További információkért kövesse Facebook-eseményeinket.