Kolozsvári egyetemre készülsz? Szeretnél fejlődni, tanulnál a legjobb belföldi és külföldi szakemberektől, fejlesztenéd a vitakészségedet? Amennyiben 2024 őszén kezded az első egyetemi tanévedet valamelyik kolozsvári egyetemen, jelentkezhetsz a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Egyetemi Programjába (EP).

A Program munkatársai szeretettel várnak minden érdeklődőt július 15-én, 15 órától a képzés és a felvételi online bemutatójára! A résztvevők élesben tehetik fel kérdéseiket a juniorképzésről, a felvételi menetéről, ingyenes bentlakásról és az MCC-ben zajló sokoldalú tevékenységekről.

Az egyéves juniorképzés az MCC Egyetemi Programjának első állomása, amelyre tavaly vagy idén nyáron érettségizett diákok jelentkezhetnek. A bejutás feltétele a sikeres felvételi valamely kolozsvári egyetem nappali tagozatos képzésére. A programba társadalmi, kulturális és anyagi helyzettől függetlenül jelentkezhetnek a lelkes, nyitott, tanulni vágyó fiatalok. A képzés magas színvonalú alaptudással készíti fel a diákokat további tanulmányaikra és karrierútjukra.

A részletes felvételi kiírás ITT érhető el. 

REGISZTRÁCIÓ

A beszélgetésre a következő linken léphetnek be az érdeklődők: Meeting ID

További információkért kövesse Facebook-eseményeinket!