Reading time: 2 minutes

Mathias Corvinus Collegium (MCC) își extinde gama de cursuri de formare cu o oportunitate unică: una dintre cele mai bune școli de afaceri din Europa, European School of Management and Technology Berlin (ESMT Berlin), intră într-o cooperare extinsă și pe termen lung cu MCC. Zoltán Antal-Mokos, profesor de strategie și decan al programelor de studii, și Zoltán Szalai, director general al MCC, au prezentat studenților din cadrul Programului din Cluj o informare despre instituție și procesul de aplicare.

În cadrul acestei cooperări, începând din această toamnă, ESMT va oferi anual 20 de burse studenților MCC. Cea mai bine cotată școală de afaceri din Germania a fost fondată de 25 de companii internaționale de top cu sediul în Germania, precum Bosch, BMW, Deutsche Telekom, Lufthansa, Mercedes-Benz și Siemens, și este clasată printre primele 10 școli de afaceri din Europa de către Financial Times. Studenții MCC vor participa la programele de studii ale ESMT Berlin și vor putea alege dintr-o gamă largă de module de formare.

ESMT Berlin este cea mai bine cotată școală de afaceri din Germania. Universitatea, o instituție privată de învățământ superior non-profit, este una dintre cele doar patru școli de afaceri din Germania care deține acreditarea "Triple Crown", cea mai înaltă recunoaștere a calității pentru școlile de afaceri din întreaga lume. ESMT Berlin oferă programe de masterat, MBA, doctorat și formare în domeniul conducerii în campusul său din Berlin și în întreaga lume, în formate convenționale în campus, online și mixte. Facultatea diversă axată pe leadership, inovare și analiză publică cercetări remarcabile în reviste științifice de top.

Colaborarea dintre ESMT și MCC contribuie la extinderea oportunităților pentru studenți, permițând tinerilor talentați din Bazinul Carpatic să beneficieze de o educație de clasă mondială și să promoveze activitățile educaționale ale MCC. Instituția funcționează cu un număr mic de studenți pentru a oferi educație și experiență de cea mai înaltă calitate, a declarat Zoltán Antal-Mokos în cadrul briefingului de la Cluj-Napoca.

Cursurile de masterat cu durata de doi ani disponibile începând cu anul universitar următor:

  • Global Management
  • Innovation and Entrepreneurship
  • Analytics and Artificial Intelligence

ESMT oferă, de asemenea, posibilități de internship pe termen lung în cadrul unor companii renumite și de a studia și cerceta în diferite țări din întreaga lume. Predarea pune accentul pe munca în echipă, pe interactivitate și pe predarea practică, centrată pe student, și include un birou de carieră și o comunitate de alumni cu care membrii rămân în contact și după absolvire.